Theoretisch gezien: wat zou jij doen? Je huurt een Lambo maar komt er op pijnlijke wijze achter dat de auto meer vermogen heeft dan jij vaardigheden hebt. Geef je dan eerlijk toe wat er is gebeurd, of ga je op zoek naar een excuusje? Een huurder van deze witte Huracán Spyder zette de auto op een rechte weg in de buurt van Rotterdam in de vangrail. Hij vluchtte weg van het ongeluk, maar meldde zich later op het politiebureau.

De Lambo zou gestolen zijn

Daar verklaarde de huurder dat de auto gestolen was bij een tankstation en dat hij niet achter het stuur zat bij de crash. De verhuurder gelooft niks van de verklaring van de klant. Tegen Hart van Nederland zegt hij: ‘Hij zegt dat hij aan het tanken was, en dat iemand er toen mee is weggereden. In theorie zou dat kunnen, maar dan bel je mij toch gelijk op, of de politie. Ook wil hij niet zeggen om welk tankstation het gaat, waardoor we het niet kunnen checken op de camerabeelden. Het is een vaag en onsamenhangend verhaal, het klopt van geen kant.’

Het maakt voor de verhuurder ook niet uit. Volgens hem zijn ‘alle risico’s voor de klant, dat staat duidelijk in de voorwaarden. Hij gaat dus sowieso betalen’. De gegevens waarover de verhuurder beschikt, geven aan dat de Lambo snelheden van 200 km/u haalde voor het ongeluk. Het is maar goed dat hij tegen een vangrail tot stilstand is gekomen en niet tegen een auto met onschuldige inzittenden.

Nog één keer de beelden

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)