[tg_video]//www.youtube.com/embed/Ap9eROAo82U?rel=0[/tg_video]

In de huidige uitgave van TopGear Magazine kun je lezen over Tax The Rich, een mysterieus clubje internetfilmers dat de meest exotische auto's op inventieve wijze afbeult. Nu wil het geval dat ze zojuist een nieuwe video online hebben gezet. Eentje met een Rolls-Royce Wraith in de hoofdrol.

Bij het eerste filmpje van Tax The Rich waren een Rolls-Royce Phantom en een zompig grasveld betrokken. Nu hebben ze in feite altijd toestemming van de eigenaar van de auto's voor ze hun capriolen uitvoeren, maar in dit geval betrof het een auto van Rolls-Royce zelf, en die hadden zeker geen toestemming gegeven om met hun topmodel door de modder te vegen. De sjieke mannen en vrouwen op het hoofdkantoor waren not amused – tot bleek dat miljoenen mensen het filmpje bekeken en ze onderdeel waren van een nieuw internetfenomeen.

Wellicht is het daarom dat Tax The Rich nu toch weer een gloednieuwe Roller te pakken heeft. Deze keer hebben ze een prachtig onderhouden tuin uitgezocht om hun kunsten in te vertonen. Hou je goed vast, bekijk de video hierboven, en pak daarna het oktobernummer van TopGear Magazine er even bij om meer te weten te komen over Tax The Rich…

Reacties