Na een 0-1 overwinning bij Burnley verzamelden de spelers van Manchester United bij het trainingscentrum van de voetbalclub. Van daaruit reden de miljonairs in hun eigen auto’s naar huis. Daarbij zag de Portugese voetballer Bruno Fernandes, de crash van teamgenoot Marcus Rashford in zijn Rolls-Royce Wraith Black Badge.

Rashford raakt een lantaarnpaal en is daarna gestrand in de berm aan de linkerzijde van de weg. In de video hieronder zie je hoe de speciale Wraith erbij staat. Uit een verklaring van de voetbalclub blijkt dat er nog een auto betrokken was bij het ongeluk.

‘Marcus maakt het goed en is niet geblesseerd. Het was een ongelukkige botsing toen hij het trainingscomplex verliet na het terugkomen uit Burnley. Het was een ongeluk waarbij zijn auto en één die bestuurd werd door een burger. Gelukkig zijn beide [bestuurders] niet gewond geraakt en was er geen ambulance nodig’, schrijft de club.

Waarde van de Rolls-Royce Wraith van Rashford

Duidelijk is dat de linkerachterkant van de Rolls-Royce een grote impact heeft gehad. Wat de precieze schade is, is niet bekend. In Nederland betaal je tussen de vier en vijf ton voor een nieuwe Wraith Black Badge. Volgens de Britse krant The Sun heeft de auto van de voetballer een waarde van 700.000 pond, wat omgerekend ongeveer 800.000 euro is. Op Instagram deelt de voetballer dat het goed met hem gaat: ‘3 points on the road! Het gaat goed met me jongens, bedankt voor de berichten.’

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)