Als jij een kind van de jaren ’80 bent, dan heb je waarschijnlijk al je leven lang een zwak voor Ferrari’s met klapkoplampen en grote luchtinlaten in hun flanken. En als je jonger of ouder bent, ongetwijfeld ook. Daarom weten we zeker dat je dit een coole aanbieding zult vinden: als je nu een jaarabonnement (12 nummers) op TopGear Magazine neemt voor slechts 59,95 euro*, krijg je van ons een voucher om 30 minuten lang te sturen in een Ferrari 348. Hoe retro-cool is dat?

De Ferrari 348 werd van 1989 tot 1995 gemaakt. Hij volgde de 328 op en werd in 1995 zelf weer opgevolgd door de F355. De vormgeving van de 348 is afgeleid van de 328 en heeft sterke invloeden van de Testarossa. Hij heeft een dwarsgeplaatste versnellingsbak en haalt 300 pk uit zijn V8-motor. Een klassieke droomauto voor velen, waar jij nu in kunt rijden!

Normaal kost het 119 euro om een ritje in deze Ferrari te maken, maar nieuwe abonnees krijgen van ons geheel gratis een voucher om dit te doen. Wacht dus niet langer en sluit nu een jaarabonnement op TopGear Magazine af; of geef het abonnement als cadeau, en strijk zelf het ritje in die vette Ferrari op, slimmerik. Hier moet je zijn!
 

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties

Meer van TopGear