Als jager is het handig om een auto te hebben waar je ook nog stoer naast kunt staan op de parkeerplaats van de Lidl na een onsuccesvolle dag. Of succesvol, afhankelijk van je mening over jagen. Daarom biedt het Duitse bedrijf Gruma een gemodificeerde Mercedes X-klasse aan die aan alle jagerswensen voldoen – hoe onsuccesvol dan ook. Tevens is het de tofste pickup voor fanatieke paintballers.

De mogelijke aanpassingen

Laten we beginnen bij het uiterlijk. Gruma Hunter maakt van de X-klasse een veel stoerdere offroader. Eentje met ruigere velgen en een matgroene- of camouflagekleurige wrap. Naar eigen smaak en behoefte kun je ook nog opteren voor een hondenkooi, een lier voorop en/of achterop, dikke verstralers, een hogedrukreiniginer en een speciaal compartiment voor je (paintbal-)geweer óf gewoon heel veel opslagruimte.

Samen met jagers bedacht

Bij de ontwikkeling van de Gruma Hunter X-klasse is er goed geluisterd naar de wensen en behoeften van jagers. De gemodificeerde pick-up is bedacht in samenwerking met, naar Gruma Hunter’s zeggen, ‘de hele jachtgemeenschap’. Vorig jaar werd het eerste prototype ontwikkeld en na de lancering van de X-klasse in november van 2017, duurde het niet lang meer voordat het eerste jachtvoertuig van Gruma Hunter ergens door de bossen reed.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)