Tiffany Gold, dat klinkt als de nagellak van een armsnoepje in de P.C. Hooft – en dat is het waarschijnlijk ook. Maar het is ook de kleur die je op de 23-inch hoepels van deze Mercedes GLE Coupé ziet. Tuner Hofele maakte deze creatie voor een anonieme klant, die niet heel anoniem zal rondrijden. De lak is een combinatie van Tiffany Rose Gold en Amaranto Brown. Samen vormen ze een kleur die ook ‘het maakt niet uit wat jij van mijn auto denkt’ had kunnen heten.

Extra chroom en wit leer

Vanbuiten voegt Hofele extra chroom toe rondom de grilles en voor de binnenkant hebben ze een albinokoe geslacht. Het stuur is een combinatie van wit leer en alcantara – de twee minst praktische materialen voor een stuur, aangezien ze beide nogal gevoelig zijn voor vieze vettige handen. Gewoon iemand in dienst nemen die het stuur van de Hofele Mercedes GLE zo nu en dan afneemt.

Hofele Mercedes GLE hebben?

Dit exemplaar van de Hofele Mercedes GLE is dus al vergeven, maar als je ervan gecharmeerd bent, bouwt de tuner vast ook een exemplaar voor jou. Mag je zelf de kleuren kiezen. Vraag bij Hofele naar de Ultimate HGLE, want zo noemen ze het ding. Je kunt een GLE met om het even welke motorisering aanleveren als basis voor het project.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie