(Advertorial)

De actie is afgelopen. Gefeliciteerd R. Brueren uit Kessel! Jij gaat een middag in de Honda Civic Type R rijden.

Zelden hebben we een voorwielaangedreven auto gezien die zo opwindend was als de Honda Civic Type R. De 2,0-liter viercilinder mag dan een turbo hebben, maar zoals alle VTEC’s houdt ie van toeren. Z’n enorme 20-inch wielen zijn voorzien van Continental-banden die bijzonder veel grip genereren. Met name de vooras van de Honda Civic Type-R verbaast en verbluft – de snelheid waarmee je bochten kunt insturen, grenst aan het onwaarschijnlijke. Het is dan ook geen wonder dat de Civic Type R uitgeroepen is als TopGear Car of the Year 2017.

Wil jij zelf ervaren hoe briljant de Civic Type R rijdt? Mail dan nu naar honda@topgear.nl en overtuig ons waarom jij in deze Type R wilt rijden. Of je nu al je hele leven schaalmodellen van Honda verzamelt of je al nachtenlang de drie uitlaten van de Civic Type R in je dromen voorbij ziet komen. Je kunt het zo gek niet bedenken. De meest originele reactie mag in het voorjaar van 2018 een middagje in de Honda Civic Type R rijden! Deze unieke kans wil je niet missen. Wil je meer informatie? Klik dan op deze blauwe woorden.

Deelnemers moeten minimaal 18 jaar zijn en een geldig Nederlands of Belgisch rijbewijs hebben. Je kunt tot en met woensdag 15 februari 2018 meedoen aan deze actie. Als de winnaar gekozen is, ontvangt diegene een persoonlijk bericht.

Meer van TopGear