Helaas, we hebben geen bevredigend antwoord op de vraag die iedereen stelt: er zijn geen foto’s van de garage van het huis van Elon Musk. Dus of de excentrieke ondernemer zelf een laadpaal in zijn garage heeft, kunnen we niet zeggen. Er zal ongetwijfeld een wallbox in de garage hangen. En zo niet, dan wil Musk dat vast wel regelen voor de juiste serieuze koper.

De prachtige villa die je hier ziet, is de miljoenenvilla van Elon Musk. Het optrekje staat op een heuvel in de wijk Brentwood in Los Angeles – op een steenworp van Bel Air en Beverly Hills. Het biedt uitzicht op de baai van Santa Monica en de skyline van Los Angeles. Elon Musk kocht het huis in 2013 en maakt naar verwachting 1 miljoen euro winst door de verkoop.

De heggen zijn zo ontworpen dat je in alle privacy kunt spartelen in het zoutwaterbad of kunt borrelen in het aangelegen bubbelbad. Het huis van Elon Musk biedt vier slaapkamers en drie badkamers. Of het fornuis elektrisch is, staat niet in de advertentie is. Het nederige stulpje kost je 5,5 miljoen dollar – grofweg zo’n 4,86 miljoen euro.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear