Porsche heeft om het personeel te vervoeren en ID. Buzz in Renndienst-kleurstelling gespoten. Best bijzonder, want waarom niet gewoon een Cayenne bouwen met een extra zitrij? Zo gepiept, toch? Elon Musk zet wel zijn eigen producten in voor nevenactiviteiten. Zo wordt hier een Tesla Cybertruck gebruikt om de motor van een SpaceX-raket te verplaatsen.

We weten niet precies wanneer je dit leest, maar op het moment van tikken is er nog niet één Cybertruck afgeleverd. We hebben Elon Musk en andere Tesla-figuren wel al in de pick-up zien flaneren. Nu wordt de nieuwe EV ook echt aan het werk gezet. De vracht zou 1.590 kilo moeten wegen. Geen probleem voor de Cybertruck, die volgens Tesla een gewicht van 6.350 kilo moet kunnen trekken.

De uitvoering die we in de video zien, lijkt vrij dicht bij het productiemodel te liggen. De komische ruitenwisser zit er al op, net als de driehoekige spiegels en de lichtgevende streep op het front. Bekijk hieronder de beelden van de Tesla Cybertruck die met gemak een motor van een SpaceX-raket verplaatst.

Reacties

 • Pffff heeft op 6 oktober 2023 geschreven:

  Laten ze ipv deze goedkope reclame eens een keer hun beloftes waar maken over wanneer hun producten op de markt komen of hun Poetin-vriendje CEO naar de psychiater sturen…

  • James heeft op 6 oktober 2023 geschreven:

   Die Musk is inderdaad helemaal de weg kwijt. Starlink uitzetten en daarmee de Russen helpen. Zeggen dat de grenzen bevroren moeten worden en daarmee de Russen helpen. Schaamteloos. Tesla kan hem beter snel dumpen.

   • Pedro Giannini heeft op 6 oktober 2023 geschreven:

    Omdat Musk Starlink uitzette kon de luchtafweer Russiche raketten niet onderscheppen waardoor die terroristen tientallen onschuldige burgers hebben gedood. Musk wist -of had moeten weten- dat dit het gevolg zou zijn en is dus medeschuldig hieraan. Al was na zijn crypto scams, personeelsuitbuiting, gedrag tegen vrouwen, etc., al wel bekend dat die man geen enkel moreel besef heeft.

    • Maarten heeft op 6 oktober 2023 geschreven:

     Nog een keer dan speciaal voor Pedro Giannini, Starlink is niet uitgezet. Lees toch een keer kerel.

     Daarbij werken luchtafweersystemen niet via het internet en dat is het enige wat Starlink kan bieden, een internetverbinding.

     • Ai heeft op 6 oktober 2023 geschreven:

      Pijnlijk hoe mensen elke vorm van onafhankelijk denken uit kunnen schakelen als ze een obsessie krijgen voor een idool.

      Iedereen ziet dat Musk hele nare kanten heeft maar sommige mensen blijven het maar goedpraten. Doe aub die oogkleppen af en wees een keer realistisch.

     Reageer
    Reageer
   • Maarten heeft op 6 oktober 2023 geschreven:

    Starlink is niet uitgezet.

    Starlink was geactiveerd in een x aantal regio s voor civiele doeleinden.

    SpaceX is niet ingegaan op het verzoek het te activeren in een nieuw gebied zodat het gebruikt zou geen worden voor het begeleiden van wapens.

    Dat is iets heel anders.

    Musk heeft daarna overigens een deel in licentie gegeven aan de Amerikaanse overheid, starshield genoemd. Zo kunnen nieuwe verzoeken in het vervolg bij de Amerikaanse overheid gedaan worden zodat die daar over kunnen beslissen.

    En zo hoort het, het mag niet Musk of 1 bedrijf zijn die daar over beslissen kan, dat moet een overheid doen. Zo heeft Musk SpaceX dus uit deze ongewenste situatie gebracht.

    Probleem opgelost.

    The more you know right ?!?!

    • Yeah right heeft op 6 oktober 2023 geschreven:

     Musk is pro Trump en pro Putin. Je kan echt niet alles van je Messias recht praten, hoe geobsedeerd je ook bent. Of heb je ook bij de poll gestemd op “grenzen bevriezen en half Oekraine aan Rusland geven”?

     • Jack Peters heeft op 7 oktober 2023 geschreven:

      Haha ja natuurlijk. Hoe krom kan je l*llen? Toen er raketten en drones naar Oekraine gingen deed Musk de systemen uit. Dat zijn de feiten. Als het in de VS gebeurd was dan was hij allang aangeklaagd voor alles wat hij heeft. En terecht. Hoe kan je dit goed praten? Maakt het je niet uit dat Musk vanuit zijn veilige paleis willens en wetens het schild weggehaald heeft waardoor vele onschuldige mensen gedood zijn??? Hoe walgelijk kan je zijn.

     • Maarten heeft op 6 oktober 2023 geschreven:

      Ik wil en ga niet alles van Musk goedpraten. Help me even herinneren; welk mens is perfect?
      Musk iig niet en wij ook niet. Verschil is dat onze stommiteiten niet 10000 maal herhaald worden in de media.

      Maar als jullie hier iets beweren dat gewoon niet klopt; dan kan je op mij reken om even precies uit te leggen hoe de werkelijke feiten zijn. Zoals hierboven.

      Ik ken Musk trouwens niet persoonlijk maar volgens mij heb je het mis met je pro Putin en pro Trump. Uit niets blijkt dat ie enige support heeft uitgesproken voor Trump en/of Putin.

      Dat zijn persoonlijke mening is dat ie Biden een prutser vind, wil niet zeggen dat ie pro Trump is.

     Reageer
    Reageer
   Reageer
  Reageer
 • Maarten heeft op 5 oktober 2023 geschreven:

  Badass !!

  • Willem Janssen heeft op 7 oktober 2023 geschreven:

   Het is een beetje eng hoe sommige mensen personen blijven verdedigen die duidelijk buiten alle lijntjes kleuren zoals Elon Musk. Hebben die mensen dan echt geen idee van wat er in de wereld gebeurt?!

   • @willem heeft op 7 oktober 2023 geschreven:

    Al blokkeert Musk de communicatie als Putin een atoombom op Kiev gooit, dan nog blijft die pipo van een Maarten naar excuses zoeken om het recht te praten. Zoiets noemen we een plaat voor de kop.

    Reageer
   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)