Dat autofabrikanten ook humor hebben bewijst Hyundai bij de introductie van de i30 Crosswagon. Volgens Hyundai heeft het publiek deze nieuwe Hyundai met applaus ontvangen en is dit model dé trekpleister op de Seoul Motor Show. Lachen man!
 
Maar nu serieus: Koreanen buigen en klappen voor alles en iedereen – het is namelijk een zeer beleefd volk en dat valt te prijzen. Maak je dus een auto die net zo grijs is als de kleur waarin je hem tentoonstelt, een stationcar waar niemand van droomt, dan zal er geen Koreaan zeggen dat hij meent zo’n model al 200 keer eerder gezien te hebben. Eind jaren ’90.
 
De i30 Crosswagon is natuurlijk afgeleid van de i30 hatchback die er een stuk vlotter uitziet. En Hyundai kan het best, met het ontwerp van de Santa Fe is weinig mis, concerngenoot Kia maakt ook geinige concepts en de eerder door Hyundai getoonde Velostar concept oogt heel fris. Maar deze dan weer even niet. Zonde.
 
Wil je nog weten dat hij USB aan boord heeft voor je iPod? Dat er zes motorvarianten komen? En dat er nog een coupécabrio van de i30 komt? Nee? Oké. Volgend bericht.
 
Advertentie

Reacties

Advertentie