Ziet er weer fris uit, toch? De Hyundai i30-facelift is hier met scherpere lampen, vernieuwde bumpers, extra lakkleuren en een mooier interieur. De facelift beslaat de hatchback, Fastback en de stationwagen. Volgens Hyundai zorgden ze bij de i30-facelift voor een slanker en lager voorkomen. Het interieur krijgt nieuwe ventilatieopeningen en nieuwe kleuren om uit te kiezen. De prijzen van de Hyundai i30-facelift zijn nog niet bekend, maar verwacht dat ze in Nederland beginnen vanaf 22.000 euro, zoals de huidige i30.

De bumpers van de Hyundai i30-facelift ogen sportiever, met name bij de N Line-uitvoering die je op de foto’s ziet. Deze auto’s dragen onder meer een zwarte diffuser en een donkere splitter op de voorbumper. De N Line komt met 17- of 18-inch wielen en het onderstel is ook scherper afgesteld. De sportievelingen krijgen geen extra vermogen, daarvoor moet je wachten op de i30 N, zonder ‘Line’.

Specificaties Hyundai i30-facelift

De instapper komt met een 1,5-liter benzinemotor met 110 pk. Een 1,0-liter turbomotor met drie cilinders biedt 120 pk en optioneel een zeventraps automaat. Deze kun je ook combineren met een mild hybridesysteem. De top van het gamma is een 1,5-liter turbo-benzinemotor met 160 pk en hetzelfde milde hybridesysteem op 48 volt. Voor dieselaars is er een 1,6-liter dieselmotor met 115 pk of 136 pk, die laatste krijgt ook het 48-volt systeem mee.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)