Rapper Boef en de Audi RS 6 delen een turbulente geschiedenis. Twee jaar geleden kwam Sofiane Boussaadia in opspraak omdat hij de snelheidslimieten nogal, eh, vrij interpreteerde. Nog vrijer dan een Quadruple Bypass-hamburger eten met een witkopzeearend onder een wapperende vlag met vijftig sterren.

Een herkansing om met de potente Audi goed in het nieuws te komen. Als dit de nieuwe Audi RS 6 van rapper Boef is, tenminste. De Instagrammer ‘boefrs6’ claimt dat dit het nieuwe vervoer is van de Nederlandse straatpoëet. De Instagram-bevolking betwist of het account echt is.

Het obscure account geeft zeer weinig informatie over de beweerde Audi RS 6 van rapper Boef. In de hoepels schuilen rode remklauwen met Boef-opdruk – wat uiteraard vakkundig gefotosoept kan zijn. Ke-, eh, technische gegevens staan niet bij de post. De brede bodykit lijkt afkomstig van Prior Design en de velgen komen van Ferrada.

Update: StreetCustoms en Prestige Auto Couture bevestigen dat het inderdaad de Audi RS 6 van Boef is, met een Prior Design-bodykit. De velgen 22 inch groot en maar liefst 11 inch breed. Hoe zal dat rijden?

Advertentie

Reacties

 • Erik heeft op 17 september 2018 geschreven:

  Ik hoop dat hij de 300 km/u haalt wanneer hij tegen een talud rijdt.

  Reageer
 • chris heeft op 21 augustus 2018 geschreven:

  effe aardig doen he l=

  Reageer
 • Boef heeft op 20 augustus 2018 geschreven:

  Is waarschijnlijk echt, echte account poste onlangs foto van de remschijven

  Reageer
 • L÷= heeft op 20 augustus 2018 geschreven:

  Zoja laat hem tegen een wand aanrijden aub.

  Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie