Jeep heeft, ongetwijfeld na een zorgvuldige selectieprocedure, ervoor gekozen om nog maar eens terug te grijpen naar één van de bekendste films ter wereld. Om te vieren dat het 30 jaar geleden is dat de eerste (en beste) Jurassic Park uitkwam, heeft Jeep een speciale set plakplaatjes voor de Wrangler, Wrangler 4xe en Gladiator gemaakt.

Het is letterlijk alleen een set stickers, maar het is een sterkere marketinguiting dan een T-shirtje met een T-Rex erop. Voor een schamele 650 dollar (net geen 600 euro) krijg je een pakketje stickers die je op de deuren, motorkap, wielkasten, achterklep en zelfs op de tussenbak (zoals de YJ Sahara’s in de film hadden) kunt plakken. Zonder die sticker op de tussenbak kost de set overigens 550 dollar, of ongeveer 500 euro.

Jeep Jurassic Park stickers

‘Dit exclusieve Jurassic Park-pakket geeft [film]fans en Jeep-enthousiastelingen de kans om hun Jeep 4×4-voertuig uniek te maken door zowel je persoonlijkheid als merktrots te reflecteren’, zegt Jim Morrison – nee, niet die Jim Morrison, maar de vice-voorzitter van Jeep Noord-Amerika.

Er worden voor de Jeep Wrangler maar 200 Jurassic Park-stickerssets gemaakt. Natuurlijk moet je zelf nog even zo’n jachthoedje kopen. Je kunt wel alvast oefenen op je ‘staar in de diepte’-blik, het mompelen van ‘clever girl…’ en het fantaseren over denkbeeldige dinosauriërs.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie