Mooi werk: met je opgehoogde Jeep andere voertuigen bergen die vaststaan op onherbergzame plekken. Voor de gezelligheid neem je wat vrienden mee. Dat is het werk van Matt, van Matt’s Off-Road Recovery. In de onderstaande video staat een Jeep Wrangler tot z’n middel in het water. De plas was een stuk dieper dan de bestuurder had ingeschat. Opvallend is dat de gemodificeerde Jeep Wrangler géén snorkel heeft.

De eerste uitdaging is het bevestigen van de sleepkabels onder water. Daarnaast moet iemand de auto in z’n vrij zetten. De Jeep zit zo erg vast in de modder, dat simpelweg slepen niet gaat werken. Wat ze doen is een kabel óver een andere auto leggen. Zo wordt de gestrande Wrangler niet alleen naar achteren getrokken, maar ook omhoog. Hiermee hopen ze het vacuümzuigen van de wielen in de modder te doorbreken.

Als de Jeep uit zijn zeemansgraf is gered, is het feest nog niet voorbij. De gestrande Jeep wil niet meer starten en moet over het volledige offroad-parkoers terug worden gesleept. Dat lijkt trouwens heel aardig te gaan met alle hulpvoertuigen. We hebben ineens heel veel zin om Snowrunner te spelen.

Gestrande Jeep Wrangler wordt gered uit het water

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)