Kanye West is niet alleen rapper, vissen-liefhebber, de stem van een generatie, producer, modeontwerper, getrouwd met een flinke bilpartij en soms een beetje instabiel – hij is ook nog eens fan van Elon Musk. En niet zo’n klein beetje ook.

Kanye, die tegenwoordig trouwens alleen nog maar ‘Ye’ genoemd wil worden – omdat dat het meest voorkomende woord in de bijbel is en ‘jij’ betekent (artistiek!) – was gisteren te gast bij een kunstacademie waar hij helemaal uit z’n plaat ging: ‘Het kan me geen ruk schelen wie er bij hem thuis is, jullie moeten Elon Musk met rust laten!’

De Tesla-baas ligt namelijk nogal onder vuur de laatste tijd. En hij moet een boete van 20 miljoen dollar betalen omdat hij misleidende berichten over Tesla de wereld in stuurde via Twitter. Iets wat bij Kanye West als groot Tesla- en Elon Musk-fan blijkbaar in het verkeerde keelgat is geschoten. Wie er blijkbaar bij Elon op visite is, weten wij ook niet.

Want hij plaatste eerder dit jaar nog op Twitter: ‘Ik hou echt van mijn Tesla. Ik ben in de toekomst beland. Bedankt Elon.’ Ook schreef hij over zijn matgrijze Model S: ‘Dit is de leukste auto waar ik ooit in heb gereden.’ Dikke mik dus, tussen die twee. En echte vrienden nemen het natuurlijk altijd voor elkaar op.

Kanye West: ‘Laat Elon Musk met rust!’

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie