De meeste tienjarigen hebben ooit in hun leven al een aardige autocollectie gehad. De ene in de vorm van Matchbox en de andere digitaal. Maar niet veel kinderen van tien hebben in hun leven al een deal mogen sluiten voor een échte Lamborghini Urus. In Engeland wel, daar woont waarschijnlijk nu de jongste koper van een Urus ooit. Of misschien de jongste bemiddelaar.

‘Ik kreeg net een belletje van een jong kind (ongeveer tien jaar oud) dat was geïnteresseerd in onze Graphite Capsule Urus’, vertelt autoverkoper Carl Hartley. Hij werkt bij Tom Hartley Cars, waar ze vooral spul uit het hogere segment verkopen. Als dealer van prijzige auto’s krijgen ze regelmatig neptelefoontjes, maar de verkoper besloot uit nostalgische overwegingen om toch aan de lijn te blijven.

‘Het kind deed me denken aan mezelf op die leeftijd, bellend voor auto’s namens mijn vader. Dus ik zette het gesprek voort, dat ongeveer vijf minuten duurde. Aan het einde zei hij dat hij als onderdeel van de afspraak de auto afgeleverd wilde hebben. Ik ging akkoord en we hingen op’, vertelt de verkoper. Daarmee dacht hij dat de kous af was, maar blijkbaar was de jonge onderhandelaar heel serieus.

Na ongeveer vijf minuten ging de telefoon opnieuw. Het was de moeder van de jonge beller; ze wilde graag de bankgegevens ontvangen zodat ze de aanbetaling kon overmaken. Het kind van tien was dus niet zomaar een jonge liefhebber die informatie wilde. Het jochie kocht echt een Lamborghini Urus, al was het wel namens zijn moeder. Prima bak om mee op school te worden gedropt, overigens.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)