Vaak heb je bij Domeinen geen flauw benul wie de vorige eigenaar was. Het enige dat je weet, is dat ie waarschijnlijk aan de verkeerde kant van de wet opereerde. Eventuele kogelgaten of gigantische chromen velgen bevestigen dit. Maar in dit unieke geval is deze Audi R8 op airride zó herkenbaar, dat het bijhorende nieuwsbericht niet te missen is.

De Audi R8 stond bij een autobedrijf Hoogeveen, waar de politie in december vorig jaar kwam binnenvallen. Ze namen 161 voertuigen, 6 motoren, 1 boot en 3 vuurwapens mee. Waaronder dus deze Audi R8 met airride, zo meldde Dagblad van het Noorden.

Gelukkig was de politie net op tijd met het in beslag nemen van deze Audi R8 op airride, want zwart staat ‘m toch beter. De bende was niet verder gekomen dan het interieur. Witwasbende. Snap je ‘m? Ja? Oh, gewoon niet grappig. Lastig publiek.

Volgens de politie lag er 25.000 euro in ‘een Audi’. Of het de Audi R8 was, weten we niet. De kwart-ton krijg je er hoogstwaarschijnlijk niet bij. Helaas. Met wat geluk vind je nog een geheim compartiment in de auto, waardoor je je investering kunt terugverdienen.

De auto gaat deze maand nog onder de hamer. Je moet wel een stel dolly’s meenemen om de auto te verrijden, want de airride staat in de laagste stand en de auto is niet te rollen.

Foto’s: Politie & Domeinen

Advertentie

Reacties

 • J says at 5 mei 2018:

  Hahah dat was van Marcel Klok.

  Reply
 • Vis says at 3 mei 2018:

  De crimineeltjes durven nog te reageren ook. Boehoeeeee

  Reply
 • Marijn says at 3 mei 2018:

  Wat een kansloos bericht topgear.nl……….. zorg eerst eens dat je informatie klopt voordat je zulke cowboy verhalen schrijft!!!!

  Reply
 • Marcel says at 3 mei 2018:

  Wil graag weten wie er achter deze site zit. Dan gaat er vandaag nog een aangifte de deur uit. Alvast bedankt.

  Reply

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie