Als je een ‘gewone supercar’ niet interessant genoeg vindt, kun je altijd nog op jacht naar een supercar die van een bekendheid is geweest. En dan geen suffe BN’er, maar iemand van wereldfaam, die het liefst ook nog een beetje kan rijden zodat je niet met een misbruikt hok zit opgescheept.

Zoek niet verder, dit is je volgende aanwinst. Het is de Ford GT van Jenson Button, in 2006 nieuw door hem gekocht en slechts een afstand van 6.000 kilometer bereden. Da’s bijna niks dus. Dat krijg je als je steeds de hele wereld overvliegt om in nog sneller spul te rijden.

Mocht je het vergeten zijn: de GT is een monster met een 5,4-liter grote supercharged V8. Hij gaat in minder dan vier seconden vanuit stilstand naar 100 km/u, en zijn top ligt ver, vér boven de 300 km/u. Dat Jenson met dit soort geweld kan omgaan, ligt voor de hand; maar kun jij het ook?

Denk je van wel, en heb je ergens 130.000 pond (bijna 149.000 euro) rondslingeren, klik dan snel door naar de site van Project Kahn en tik dit bijzondere beestje op de kop. Graag gedaan.

Reacties

Meer van TopGear