Het is inmiddels ongeveer een jaar geleden dat voetbalheld Diego Maradona overleed. Een deel van zijn bezittingen heeft nu zijn weg gevonden naar een veilinghuis in Argentinië. In december kun je bieden op een aantal van zijn spullen, waaronder de BMW M4 van Diego Maradona. Veel heeft nummer Tien (God hebbe zijn ziel, en Zijn hand terug) niet met de coupé uit 2017 gereden; op de teller staat nog geen 6.000 kilometer.

De BMW M4 is grotendeels zoals hij uit de fabriek kwam rollen. De opvallendste toevoegingen zijn blauwe flitsers in de grille en achter de voorruit, plus een politieclaxon. Handig om snel door de spits te rijden, maar legaal zal het ongetwijfeld niet zijn. In Nederland zul je ze in ieder geval niet mogen gebruiken. Tot slot staat er een handtekening van de voetballer op de voorruit. Het vermogen van de 3,0-liter zes-in-lijn zou nog altijd 431 pk zijn.

Niet alleen de BMW M4 van Diego Maradona staat te koop

Het veilinghuis biedt niet alleen de M4 van Maradona aan. Naast een Hyundai-busje staat ook een 7-serie uit 2017 te koop. Het gaat om een 750i met een 4,4-liter V8 en 445 pk. Naast wat shirtjes, schoenen, foto’s, petjes en een gesigneerde gitaar kun je zelfs bieden op het huis van Maradona in Buenos Aires, Argentinië. Op 19 december van dit jaar kun je op alle kavels bieden op de website Adrián Mercado. Richtprijzen voor de spullen en het optrekje zijn nog niet gegeven.

De zwaailichten op de BMW M4

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie