De cirkel is rond. Deze gouden Nissan GT-R spotten we in 2016 op de beursvloer van SEMA in Las Vegas. Het ding schreeuwde toen al ‘Yabba-dabba-Dubai’, maar eigenlijk had de Nissan toen nog weinig met het Land van Opulentie te maken. De Japanse tuner Kuhl had de auto gemodificeerd en hij werd dus gepresenteerd in Amerika. De Nissan staat nu, vijf jaar later, te koop. Dit keer staat hij wel in Dubai.

Zeven maanden werk

De bodykit is van metaal en alle patronen die je ziet, zijn erin gegraveerd. Het kostte zeven maanden om het plaatwerk te maken. De eerste versie van het project was afgewerkt met chroom, maar om de auto nog meer te laten opvallen, is er goud aangebracht op de bodykit. Gouden accenten komen terug onder de motorkap en in het interieur, dat eigenlijk nog opvallend ingetogen is.

De prijs van de gouden Nissan GT-R

De gouden Nissan GT-R staat te koop bij Auto Deals in Dubai. Volgens de advertentie is het vermogen tussen de 800 en de 900 pk. De tellerstand van de auto uit 2014 staat op slechts 6.000 kilometer. De vraagprijs is 1,6 miljoen dirham, omgerekend ongeveer 363.000 euro. Het is handig om alvast een juwelier met een autoschadeherstelverleden te zoeken, want er komt een moment dat de voorbumper of zijskirts een onaangename aanvaring met een drempel krijgen.

Video van de gouden Nissan GT-R

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)