Duizenden bezoekers die meer geld in hun auto steken dan in hun huis of kinderen lopen op dit moment rondjes over SEMA in Las Vegas. De beurs voor aftermarket-spul is de grootste in zijn soort en staat vol wilde creaties. Er staat letterlijk te veel om op te noemen. Dit zijn zomaar 6 wilde creaties op SEMA. Als je zoet bent, plaatsen we later nog een aantal.

06. Muzilla

Jij dacht dat een Toyota GT4586 al heiligschennis was? Wat dacht je dan van een Ford Mustang uit 1970 met de motor van een Nissan GT-R? De opgeblazen Mustang heeft zelfs vierwielaandrijving. Tokyo Drift is er niets bij…

05. Rolls-Royce rat rod

Rolls-Royce staat normaal voor welstand en luxe. Deze rat rod is een dikke middelvinger naar de gevestigde orde. Is het erg als wij hem ontzettend bruut vinden? De Spirit of Ecstacy staat nog voorop te shinen.

04. Formula D MX-5

Zelfs de moeder van deze MX-5 durft zijn zoon niet mooi te noemen. Dat hoeft ook niet als je meer dan 1.000 pk hebt. Het viercilindertje ligt ergens in een hoekje te verstoffen, want onder de motorkap ligt nu een wankelmotor met drie Dorito’s. Lachgas en een turbo geven het laatste zetje.

03. Gouden Nissan GT-R

Wow. Je zou denken dat dit ding uit Dubai komt, maar hij komt gewoon uit Japan. De bodykit is van metaal en alle patronen die je ziet, zijn er in gegraveerd. Het koste zeven maanden om deze gouden Nissan GT-R te bouwen.

02. Zilveren Subaru WRX STI

Hé, nog eentje. Is het een trend? Liever niet.

01. Mini met twee motoren: 1.000 pk

Alles, maar dan ook écht alles aan deze Mini is overdreven. Van de lelijke lak tot de gigantische velgen die gejat zijn uit een aflevering van Pimp My Ride. Aan de binnenkant vind je 24 meters en 16 knoppen. Twee motoren geven het misbakseltje 1.000 pk.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear