Elke bewonderaar van significante spoilers, buitensporige bodykits en verbazingwekkende vermogenscijfers staat op dit moment in Las Vegas op SEMA. Zo ook de heren van LTmotorwerks uit Los Angeles. De tunerzaak is begonnen door Long Tran, een BMW-fanatiekeling. Sinds 2013 is het de officiële dealer voor spul van Liberty Walk. Maar ook als je gek bent van Rocket Bunny of Rauh-Welt Begriff kun je aankloppen bij LTMotorwerks. Eigenlijk voor elke lijpe Japanse wide-body kun je terecht bij Long Tran.

Voor SEMA 2016 heeft Tran een haakse slijper in een McLaren 650S gezet en een Liberty Walk-kit op de supercar getransplanteerd. Meneer Liberty Walk, Kato-San, ontwerpt woeste kits voor Lamborghini’s, Ferrari’s en eigenlijk wel voor elke supercar. Zelf heeft hij een aangepaste Ferrari F40 en de 458 die je in de bovenstaande galerij ziet.

Wat vind je nog meer in de tuninghemel van Los Angeles?

LTMotorwerks is naast de McLaren bijvoorbeeld bezig met een Datsun S30 en een BMW E36 met Nissan Skyline-motor (RB26, je weet toch?). Tran’s eigen autocollectie omvat een uitgeklopte Audi R8 op luchtvering en een Nissan S14 met Rocket Bunny-neus en een BMW-motor.

Benieuwd naar het resultaat van de Liberty Walk McLaren 650S? Het resultaat posten we later deze week.

Foto’s: Mark Riccioni

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)