Sla een kruisje als je van Ferrari’s houdt: er is ons een hypercar ontvallen. Waarom je in godsnaam zoveel risico neemt dat je LaFerrari crasht, is ons ook een raadsel. Toch gebeurde het, in Beverly Hills.

De Kroaat Robert Herjavec treedt op de Amerikaanse tv op als jurylid van ondernemerstalentenjacht Shark Tank. Dat is niet raar en ook niet zo heel bijzonder, de beste man is een serieondernemer en was in juni 2016 nog goed voor zo’n 200 miljoen dollar. Dan kan een Ferrari LaFerrari er wel van af, zullen we maar zeggen. En afschrijving is ook niet echt een issue.

LaFerrari crasht in Beverly Hills

Maar dan moet je hem wel heel houden. Helaas voor Herjavec is dat niet helemaal gelukt. Ooggetuigen hebben gezien hoe zijn LaFerrari crasht in Beverly Hills, en volgens diezelfde ooggetuigen zat Robert Herjavec zelf achter het stuur. Het ongeval vond plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag, inmiddels druppelen de beelden het internet op.

De ooggetuigen beweren tevens dat de LaFerrari veel te hard reed alvorens kennis te maken met een boom aan de zijkant van de weg. Tot overmaat van ramp schijnt de bijrijder ook nog uit de auto geslingerd te zijn. Best plausibel allemaal. Na een avondje stappen een LaFerrari met 963 pk (708 kW) en een acceleratietijd van 3,0 seconden besturen is knap lastig.

Niks meer aan te doen

Hoe of wat er ook precies is gebeurd, het resultaat blijft hetzelfde: de LaFerrari is kapotstuk. Van de neus is bijna niks meer over. Of de auto nog te redden valt, hangt ervan af of het koolstofvezel frame na de klapper intact is gebleven. De foto hieronder is op Instagram geplaatst door het politiebureau van Beverly Hills, die even kwam buurten.

De gecrashte LaFerrari


Bron: gtspirit.com

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie