De YouTube-trend van 2019 is het kopen en oplappen van goedkope Lamborghini’s. YouTubers Tavarish, Chris van B is for Build en de gasten van Goonzsquad kochten allemaal Italiaanse raspaarden als projecten voor hun kanalen. En nu kun jij de eerste Nederlandse Lambo-YouTuber worden.

Want de paarse Lamborghini Gallardo die in februari in beslag werd genomen in Gorinchem staat te koop bij Domeinen. De 34-jarige eigenaar was op papier werkloos, maar reed wel diverse dure auto’s. Bij de inval vond de politie 200 hennepplanten. Zijn auto’s werden geconfisqueerd.

De man overtrad de eerste regel van boefje zijn: probeer niet op te vallen als een boefje. Hij ging akkoord met een buitengerechtelijk schikkingsvoorstel, waarbij hij zijn Ford Transit en Lambo inleverde. Ook deed hij afstand van 10.100 euro en 11.725 euro aan bitcoins. Daarnaast moest hij een taakstraf doen van 240 uur.

De tellerstand van de Lamborghini Gallardo is 25.128 kilometer. Volgens de kentekengegevens is de kleur onder de paarse wrap gewoon zwart. Achterin ligt een V10 die 520 pk en 510 Nm levert. Een Gallardo Spyder met een lage kilometerstand is al snel meer dan 100.000 euro waard. Waag jij een bod?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)