De levering van Lambo’s verkoopkanon komt langzaam op gang in Nederland. Het RDW deelde al drie setjes gele platen uit aan de eerste eigenaren. De prijs van de Lamborghini Urus in Nederland is 278.844 euro inclusief belastingen, maar zonder opties. En je bestelt zo’n dikke Urus niet kaal. Dus: wat werd er zoal betaald voor deze Urussen (Uri)?

Lamborghini Urus in Nederland

De allereerste Urus met gele platen is (uiteraard) grijs. En het is direct de duurste Urus in het rijtje. Volgens Finnik zit er iets meer dan 55.000 euro aan opties op: de nieuwprijs was 334.225 euro. Het volgende exemplaar dat op kenteken werd gezet, is zwart en deed direct mee aan de Gumball 3000. Zijn eigenaar tikte 319.603 euro af – ruim 40.000 euro aan opties.

Een eigenaar bestelde zijn Lamborghini Urus in het rood. Een beetje lef tonen en kleur toevoegen in ons grijze straatbeeld, daar houden we van. Hij mocht 318.102 euro afrekenen voor zijn Rambo Lambo.

Foto’s: Floris Heck (rood), Thom Paanakker (grijs), Noxxin (zwart)

Advertentie

Reacties

 • Jaap says at 13 september 2018:

  Je moet toch wel een flink grote drugsdealer zijn om zoiets te kopen, ik kan mij niet voorstellen dat iemand anders zoveel geld weggooit.

  Reply
 • Teun says at 30 augustus 2018:

  Dan toch liever die 240 die naast de rode Urus geparkeerd staat

  Reply
 • Chris says at 29 augustus 2018:

  Ik zag die rode onlangs vlak bij mijn huis langsrijden. Zoveel geld voor zo’n lelijke auto.

  Reply

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie