Het concept ‘fantasie’ is volledig aan de kant geschoven door Photoshop. De mogelijkheden van de pseudo-realiteit zijn tegenwoordig oneindig. Neem nou het werk van de digitale magiër Sean Bull. Hij ging een paar uurtjes zitten om plaatsvervangend te fantaseren over de nieuwe Le Mans Hypercars, die in 2021 voor het eerst hun rondjes zullen maken.

Niet alle vermeende deelnemers bevestigden hun deelname, maar dat weerhield de Photoshopper er niet van om een flinke lading hypercars te voorzien van meer aerodynamica, centerlock-wielen en een lading stickers. Aston Martin, Lamborghini, Ferrari, Toyota, Jaguar en Peugeot ondergingen de digitale metamorfose. Voor de set foto’s pakte hij de succesvolste jasjes van de afgelopen jaren. Smakelijk.

De nieuwe Hypercar-klasse in de 24 Uur van Le Mans verwelkomt alle auto’s waarvan minimaal twintig stuks voor de openbare weg zijn gebouwd over een periode van twee jaar. De discussie over het technisch reglement woedt nog even door, maar we weten al wel dat het gewicht rond de 1.100 kilo moet liggen en het vermogen niet hoger mag zijn dan 750 pk. Hybridesystemen zijn toegestaan, maar daar hangen weer andere beperkingen aan om het eerlijk te houden. Er zal een Balance of Performance-systeem van kracht zijn, zoals in de GTE-klasse.

Foto’s: Sean Bull

Reacties

 • Harold Minschoten heeft op 13 augustus 2021 geschreven:

  ik weet niet hoeveel alcohol deze persoon op had voor het drawen/tekenen, ik denk een fles of 20 …………deze auto’s rijden daar over 10 jaar nog niet pffffffffffff wat een komedie zeg

  • Hoi heeft op 21 augustus 2021 geschreven:

   Relax

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear