Tuner Liberty Walk zorgt al voor verdeelde meningen als ze iets doorsnee als een Ferrari 488 aanpakken. We zijn dus op z’n zachtst gezegd benieuwd of deze Liberty Walk Mitsuoka Orochi de kampen nog verder uit elkaar drijft, of dat iedereen plots eensgezind is. Wat je mening ook mag zijn, bijzonder is het in elk geval.

De Mitsuoka Orochi is een Japanse supercar die tot en met 2014 werd gebouwd. Als je een auto met een 3,3-liter V6 van Toyota en 233 pk tenminste een supercar mag noemen. Hij is vernoemd naar een achtkoppige draak, maar ziet er vooral uit als een platgetrapte kikker. De geplande productie was voor 400 exemplaren, al is niet helemaal duidelijk hoeveel Mitsuoka er uiteindelijk wist te slijten.

Koplampspecialist Sphere Light ging dit project met Liberty Walk aan. Rondom zou deze Mitsuoka Orochi dus ook allemaal nieuwe lampjes hebben. Daarnaast ging de auto een flink stuk omlaag, ging de slijptol in de wielkasten en kwam er achterop een flinke spoiler. Een bliksemschicht over de zijkant maakt de uitstraling af. Motorisch is er niets aan de Orochi gedaan, voor zover wij weten; maar wat ons betreft mag er wel een 4,0-liter UZ-V8 van Toyota in.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)