Magnus Walker, de bebaarde en bedreadlockte Urban Outlaw die het Porsche-wereldje jaren geleden opschudde, maakt niet langer zijn eigen kleren. Tenminste, voor een deel dan. Nike nam hem en skate-pro Ishod Wair in de arm en komt nu met deze speciale Magnus Walker-schoenen. Inclusief het startnummer van Magnus’ beroemdste 911.

De schoenen zijn gebaseerd op de Nike SB Dunk High Pro’s en dragen dezelfde kleuren als de ‘277’ van Walker: wit met vaal rood en blauw. Mocht je daadwerkelijk met de Magnus Walker-schoenen gaan skaten en ga je lomp op je plaat, dan schuur je een laagje goud tevoorschijn onder het witte leer. Pronken met je schades – zo hoort het.

De Magnus Walker-schoenen zitten vol details

Walker komt van oorsprong uit het VK, een feit dat je terugziet in de Union Jack-vlag in de hak van de schoenen. En in de voering met een Schots ruitje. Ook een leuk detail is de ‘Nike’-aanduiding in een lettertype dat wel wat aan dat van Porsche doet denken. Op de zijkanten en in de tong van de schoenen vind je het Urban Outlaw-logo.

De Magnus Walker-schoenen worden op 3 juli om 9:00 uur op de wereld losgelaten. Wil je een paar bemachtigen, zet dan vast 119,99 euro apart en zorg dat je je op tijd op de Nike-site meldt.

Via JFK.men

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)