Dit roept herinneringen (of zeg maar gerust trauma’s) voor wie de eerste printers meemaakten. Als er na één keer klikken niets gebeurde, drukte je nog eens op de print-knop. Even wachten, nee? Oké, nog een keertje. Tot het punt dat de printer pagina na pagina begon uit te spugen en je niet wist hoe dat ding in hemelsnaam moest stoppen. Je trok de stekker er maar uit, maar zodra je hem weer in het stopcontact deed, snapte de software er niets meer van en begon hij als een bezeten printer pagina’s ongrijpbare tekens te spuwen, waardoor je per ongeluk wel of niet je eerstgeborene aan satan hebt beloofd.

Bij deze Duitse meneer is zijn nazaat veilig, maar hij was een kort moment wel 1,4 miljoen verschuldigd aan Tesla. De Duitser probeerde een Tesla Model 3 te bestellen, online. Na alles ingevuld te hebben, drukte hij op versturen. Hij kreeg een foutmelding dat zijn betalingsgegevens niet juist waren, dus probeerde hij het opnieuw. Na 27 foute pogingen lukte het eindelijk. En toen kwam ineens de rekening in de inbox. De man had 28 Model 3’s besteld ter waarde van ruim 50.000 euro per stuk. De totale rekening: 1,4 miljoen euro.

Uiteraard mag je annuleren, maar Tesla brengt dan wel 100 euro in rekening. Het zou de man dus 2.700 euro kosten om alle auto’s op één na te annuleren. Na wat gesteggel met de klantenservice heeft Tesla gelukkig alle orders geannuleerd. De meneer moet nu zelf één nieuwe order plaatsen. De zoon van de Duitse meneer deelde het verhaal op Reddit.

Reacties

  • dutch heeft op 30 juni 2020 geschreven:

    jeemig zeg, fossiel “nieuws” van anderhalve week oud…

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)