Nog nooit zagen wij een automobilisten in de file een boze tweet naar de NS sturen over de vertragingen op het spoor. Zelden hoor je iemand in Nederland klagen dat het op dit moment zo warm is in Australië. En tot nu toe hoorden we nooit een tractor-bestuurder vloeken richting flitspalen.

Tot nu toe, dus. Een 63-jarige Duitser stapte in zijn McCormick Farmall (pwoah, das mien merk) en ramde maar liefst zes flitspalen de grond uit. Het motief ontbreekt nog volgens de politie. Misschien voelde hij zich buitengesloten (‘waarom mag ik nooit bij jullie op de foto?’) of wilde hij een nalatenschap creëren. Overigens was hij niet onder invloed van alcohol, maar een test op ander snoepgoed moet nog blijken.

De schade liep op tot 600.000 euro en de man mag het zelf terugbetalen. Ons advies: ga langs de weg zitten en vraag hardrijders om een vrijwillige bedrage. Ze besparen immers een leuk zakcentje.

Met dank aan Noud voor de tip!
Foto: Reedhawk

Reacties

  • k heeft op 15 december 2017 geschreven:

    motief onbekend? ik kan er zo al zeker redenen noemen waarom ik dit zou doen als mijn verstand ff niet meewerkt maarja he het is strafbaar maar een flitsagent die nadat hij net weer tientallen slachtoffer heeft gemaakt van het cjib incasso team zelf in zijn flitsbus stapt en gewoon zelf dik te hard rijd kleeft enzv dat kan allemaal er zijn zelfs beelden van, mensen rijden nu eenmaal wel eens te hard ook politie mensen maar die vinden dan dat ze het recht hebben die ander te bekeuren

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear