We grappen weleens dat de politie in Nederland snellere auto’s moet gaan gebruiken net zoals ze vroeger deden met de 911’jes. Daardoor zullen schurken met snelle auto’s minder kans maken op een ontsnapping. Maar blijkbaar is alleen de verdachte bijhouden, niet altijd genoeg. Dat laat deze bestuurder van een John Deere-tractor zien.

De politieachtervolging met de John Deere-tractor vindt plaats in het Amerikaanse plaatsje Boone. De zwaailichten en loeiende sirenes doen de bestuurder op de John Deere niets. Sterker nog: de John Deere-bestuurder probeert zelfs een drift uit te voeren tijdens de achtervolging. Het is een gek schouwspel om te zien. En waar komen ál die politieauto’s ook vandaan?

Waarom haalt de politie hem niet gewoon in?

Vervolgens zien we hem achter het heuveltje verdwijnen. Uit betrouwbare bron (een reactie onder de YouTube) kunnen we melden dat de politie heeft geprobeerd om de achtervolging te stoppen door middel van een spijkermat. Deze puntige mat zou, om in betere Pokémon-termen te spreken, niet erg effectief zijn. We weten helaas niet hoe het verhaal afloopt.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear