Geef toe: je hebt je stiekem ooit eens afgevraagd hoe lang jij een achtervolging met de politie zou volhouden. En nu we toch heel eerlijk zijn: grote kans dat jij zelf best hoog inschat. Bij deze kerel stond het zelfs op zijn bucketlist. In de Amerikaanse staat Iowa weigerde een 46-jarige te stoppen voor de politie. Nadat de state troopers hem een stopteken gaven, schoot hij ervandoor. De achtervolging duurde zo’n 15 minuten, tot de meneer een afslag nam.

Daar stopte hij en werd hij meegenomen door de politie. Als verklaring gaf hij dat een achtervolging op zijn bucketlist stond. In de rechtbankdocumenten is volgens Associated Press geen aanklacht tegen de man te vinden. Heeft de politie dan echt sympathie getoond voor zijn beweegredenen en het door de vingers gezien?

Voel jij ook de behoefte om te vluchten voor de 5-0? Doe maar niet: het is nogal gevaarlijk voor onschuldige omstanders. Wacht even op de nieuwste Need for Speed: Payback. Die komt op 10 november. Of kijk die geniale scene van Intouchables nog een keer. Dat is sowieso een goed idee.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear