De jonge generatie weet niet eens meer waar John Player Special voor staat. En dat zullen we maar zo houden. Wel kennen nog verdacht veel jeugdigen de kenmerkende kleuren van het merk: goud met zwart.

De Lotus 77 (ontworpen door Colin Chapman) reed met de kleuren in 1976. Het is een van de best ogende F1-auto’s ooit gebouwd. In 1985 reed Ayrton Senna in een van de andere best ogende F1-auto’s ooit gebouwd. Een Lotus-Renault in de kleuren van John Player Special. Durf ons maar eens tegen te spreken. Vermoedelijk raakte tuner Manhart Performance raakte geïnspireerd door de gouden kleurencombinatie en drapeerde zeven pk-monsters in de kleuren. Zelfs aan de kleinsten is gedacht.

Manhart geeft graag nieuwe namen aan zijn schepsels. Dus je ziet de MH2 630, MH4 550, MH5 800, MHX6 700, RS 500 en de McLaren 720S (vermoedelijk alleen in nieuwe kleuren). Oh, en een loopwagen. Het is niet lastig om te ontcijferen welke auto welke naam heeft, toch?

Samen is de combo goed voor 3.900 pk en 1 minimensenkracht. De hippe Instagram-jeugd zou dit #SquadGoals noemen. Of #PloegDoelstellingen. Of ga je toch voor de kleur Solarbeam Yellow?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear