De Maserati Levante Allegra Antinori is, en de naam verklapt het al een beetje, een speciale uitvoering ontworpen voor Allegra Antinori. Dat is de vice-presidente van Marchesi Antinori, een bekende Italiaanse wijnproducent. Met dit unieke ‘One Of One’ model toont Maserati aan hoe hun toekomstige personalisatieplan eruit ziet.

Een auto vol karakter

Maserati werkt samen met Allegra om aan al haar wensen te voldoen. Elk detail op de Maserati Levante is verbonden aan de persoonlijkheid en aan het karakter van Allegra Antinori. De combinatie van Italiaans vakmanschap en de nieuwste technologieën zorgen voor een prachtig resultaat. Het groene exterieur is geïnspireerd op de groene heuvels van Toscane.

Veel details, zoals de hendels van het portier, of de inzetstukken in de grille, zijn in een donkere chroomkleur uitgevoerd. Veel van het interieur is uniek en is nog nooit eerder toegepast op de Maserati Levante. Hierbij spelen de warme kleuren van de Toscaanse wijngaarden een belangrijke rol als inspiratiebron. Onder meer de stoelen, de portierpanelen en het onderste deel van de dashboard zijn hierop geïnspireerd.

Echt Italiaans vakmanschap, die Maserati Levante

Deze unieke Maserati Levante is net zoals een goede wijn. Hoe rijper hij wordt, hoe lekkerder. Hetzelfde geldt voor het leer dat gebruikt is voor de stoelen. Het ‘Pieno Fiore’ leer is gekleurd met aniline. De verschillende oliën zorgen voor een uitstraling die alleen maar mooier wordt met de tijd. Ook is er voor de vloerbekleding speciaal mohair-wol gebruikt. De middenconsole is gemaakt van koolstofvezel met koperdraad. Met een hoogglans afwerking natuurlijk.

Maserati houdt van Italië. En Italië houdt van Maserati. Ze werken nauw samen met verschillende Italiaanse bedrijven. Al deze Italiaanse bedrijven staan voor originaliteit, perfectie, stijl en dus ook Italiaans vakmanschap. Perfect voor Maserati dus. Modehuis Ermenegildo Zegna is verantwoordelijk voor al het leer dat in de Maserati Levante zit. Giorgetti is het bedrijf dat verantwoordelijk is voor al het hout en De Castelli is verantwoordelijk voor al het metaal dat bewerkt wordt.

Dit is Italiaans vakmanschap op een heel hoog niveau. Maar de grote vraag blijft natuurlijk: hoeveel zou deze Maserati Levante nou kosten..?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)