Maserati heeft er weer zin in. Binnenkort komen ze eindelijk met de prachtige MC20, van de Ghibli, Levante en Quattroporte is er nu een Trofeo-versie met een Ferrari-V8 en heel binnenkort moeten er flink wat hybrides en elektrische versies van hun auto’s komen. Naar eigen zeggen zijn ze onderweg naar de top van het luxesegment. En daar hoort een nieuwe verkoper bij: David Beckham.

Nee, je gaat de oud-voetballer niet in de showrooms van Maserati aantreffen. De meneer die het buigt als zijn achternaam is de nieuwe merkambassadeur van Maserati. Als eerste taak in zijn nieuwe rol mag hij de banden van de Maserati Levante Trofeo affikken. De SUV gebruikt de 3,8-liter V8 van Ferrari om 580 pk naar alle wielen te stuwen met de gepaste akoestische ondersteuning.

Volgens de Maserati en Beckham zit de oud-voetballer zelf achter het stuur van de Maserati Levante Trofeo tijdens de donut. Het ziet er wat vreemd uit – met name het rokende voorwiel – maar dat zal er alles mee te maken hebben dat het een donut in een vierwielaandrijver is. Die hebben vaker de gewoonte er wat onwerkelijk uit te zien. En waarschijnlijk is het niet één take, maar een tactische montage.

David Beckham rookt banden van een Maserati op

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie