Ho, stop even. Druk niet op ‘order bevestigen’ als je nét een McLaren 720S aan het bestellen bent. Beter ga je direct voor de McLaren 720S Track Pack. Als je tenminste van plan bent het circuit te bezoeken. Of als je de meest inspiratievolle namen voor onderdelen ooit wilt. Niet gelogen.

Opvallend aan de McLaren 720S Track Pack is de, en haal even diep adem, McLaren Special Operations Defined Gloss Finish Visual Carbon Fibre Active Rear Spoiler. En jij dacht dat Duitsers met inspiratieloze namen konden komen. We kijken naar jou, Gumpert.

Binnenin zie je, en haal wederom een tuig adem, de McLaren Special Operations Defined Satin Visual Carbon Fibre Extended Gearshift Paddles achter het stuur. Ze hadden nog beter Kimi Räikkönen kunnen vragen voor de namen. Al was hij waarschijnlijk te druk met zijn Haiku-boek.

De McLaren 720S Track Pack weegt 24 kilo minder dan het reguliere exemplaar door het gebruik een boel koolstofvezel. Veel onderdelen waren al opties, maar nu krijg je met één vinkje de hele lading. Soms is het een kwestie van More is Less. In het menu van de rijmodi vind je nu ‘Track’. In de circuitmodus zullen de dempers en de aandrijflijn aanscherpen zodat jij die kostbare millisecondes van je tijd kunt afsnoepen.

Een titanium rolkooi en zespuntsgordels houden je knar op je romp als het misgaat. De Track Pack voor de McLaren 720S kost in Engeland ongeveer 24.500 euro. Zou je er een McLaren Special Operations Defined Satin Visual Carbon Fibre Ball Point Pen bij krijgen?

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie