De lak op de nieuwe McLaren 720S is nog niet eens droog of McLaren Special Operations (MSO) introduceert de McLaren 720S Velocity. Volgens McLaren combineert de ‘Velocity’ twee rode kleuren: Nerello Red op voorzijde en hogere carrosseriedelen van de auto. Op de lagere delen van de zijkant en de achterkant van de auto zit Volcano Red. Mogen wij hem gewoon paars noemen zonder gelyncht te worden door het internet? Het kost MSO 300 uur om de McLaren 720S Velocity te spuiten.

De lak op de motorkap is dun gespoten om het koolstofvezel zichtbaar te houden. Spijtig dat tuners en Mansory dit trucje verpest hebben voor MSO. De bronskleurige wielen maken het plaatje af. We willen niet haten op de kleurkeuze, omdat het best lekker staat. Maar de vorige keer dat we langs de McDonald’s reden, stonden er drie oude Civics met hetzelfde wieldesign in dezelfde kleur. Bovendien is het heel cliché om dingen met een Civic te vergelijken. Net als het naakte koolstofvezel: het is wel tof, maar een paar verpesten het voor de rest.

Binnenin ramt MSO de McLaren 720S Velocity helemaal vol met alcantara en rode stiksels. Want je weet: daar ga je harder van. De totaalprijs van alle opties op de Velocity overstijgt de 130.000 euro. En dat komt dus bovenop de aanschafprijs van meer dan 3 ton.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)