Van plan om nog één keertje de barbecue in de fik te steken voordat de zomer tragisch ten einde komt? Met de Carbecue doe je dat in absurd veel stijl. Neem nou de 2CV variant die je op de foto ziet. Gebaseerd op de fameuze Citroën 2CV, inderdaad. Een auto die vernoemd is naar twee paarden en waarop je nu wellicht twee paarden kunt grillen.

Alles wat je nodig hebt

De lange neus van de 2CV verleent zich natuurlijk perfect voor zo’n ingebouwde barbecue. Onder de motorkap kun je naar hartenlust lelijke eendjes en meer van dat soort vleesjes grillen. Het is een grill achter een grille, als je erover nadenkt. Gaaf hè? En alsof dat nog niet genoeg is, bevat de Carbecue ook een koelkast, warmhoudplaat en een zogeheten Au Bain Marie.

Mocht je het verlangen hebben om je gasten te entertainen met iets anders dan je uitstekende kookkunsten: geen probleem! De Carbecue bevat werkende koplampen, knipperlichten en spots in de motorkap. Alle te activeren met de afstandsbediening die wordt meegeleverd. Oh ja: er is ook een ingebouwde stereo aanwezig.

Hebben!

Kortom, de Carbecue is een leuk hebbeding om je mee uit te sloven op feestjes. En om je buurman jaloers mee te maken. Voor een kleine € 7.425,- heb jij een exemplaar in de tuin staan. Kun je heerlijk samen met je halve 2CV gaan zitten wachten tot de zon weer gaat schijnen.

Ook verkrijgbaar in de modellen: Mini Cooper, Fiat 500, Volkswagen Beetle en Renault 4. Op de website van Carbecue, dus.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear