De zomer komt eraan en dat betekent lekker toeren met je hand op 12 uur achter het stuur van je geliefde apparaat. Je vergeet al snel de tijd en voor je het weet, ben je te laat voor de afspraak met je geliefde. Of, eh, mis je het begin van je favoriete serie. Maak je geen zorgen: je vindt wel iemand. Hou de tijd stijlvol in de gaten met de Autodromo Group B ‘Corsica Blue’.

Groep B was de gladiator-achtige rallyklasse uit de jaren tachtig. De klasse had geen lang leven (net als een aantal van de coureurs). Maar de periode van 1982 tot 1986 was gevuld met snelheid, technologische ontwikkelingen en exotische materialen. Genoeg redenen dus om de Groep B te eren met een mooi horloge van het autogekke Autodromo. Dit blauwe model verwijst naar de rally van Corsica.

Het Autodromo Group B-horloge

Het kastje van het Autodromo Group B-horloge is gemaakt titanium en heeft een diameter van 39 millimeter. De roestvrijstalen band sluit naadloos aan op het kastje en kan vervangen worden door een ander bandje wanneer je outfit dat vereist. De wijzers zijn geïnspireerd op een toerenteller.

De Autodromo Group B ‘Corsica Blue’ kost je omgerekend 870 euro (exclusief verzendkosten). Je mag je horloge bewaren in een handgemaakt aluminium doosje met een nummerplaat erop.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear