Slapend rijk worden, het kan. Zorg alleen dat jij niet de persoon bent die slaapt. Matrasmagnaat Michael Fux verdiende zijn miljoenen met het verkopen van een goede nachtrust. Zijn geld pompte hij weer terug in zijn droomcollectie van auto’s. Het liefst kiest hij een apart kleurtje voor zijn bolides en deelt hij ze op Instagram met de hasthtag FuxWithYaBoy (als je ‘m niet snapt, vraag even aan je ouders).

Omdat Fux meer dan 160 auto’s bezit, pronken er veel met een lage kilometerstand. Je kunt immers maar met één auto tegelijk rijden. Zijn favoriete kleur om nieuwe auto’s in te bestellen in ‘Fuxia Fuchsia’, het liefst met een wit interieur. De McLaren 720S die je hier ziet, draagt die kleurstelling. De McLaren gaat met nog tien van zijn auto’s in januari onder de hamer in Florida.

Wat dacht je van deze Porsche 918 Spyder in de kleur Acid Green, waarvan de kleur ook terugkomt in de biesjes in het interieur? Of de tweede McLaren Senna ooit gebouwd (nummer 2 van 500) in de kleur Emerald Green en een tellerstand van nog geen 400 kilometer? Daarnaast kun je bieden op twee rode SLS AMG’s, beide met een spierwit interieur en rode accenten in de velgen.

Ook is er nog een Mercedes-AMG CL 65, een Ferrari F430, een Ferrari 488 Spider, een Porsche 911 R, een Cadillac Fleetwood Convertible en een BMW M5 First Edition. Mecum voert de veiling uit tussen 2 en 12 januari in de stad Kissimmee, wat klinkt als een smeekbede van een beschonken kroegganger.

Elf auto’s van Michael Fux in de veiling

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie