De merkloyaliteit van Opel ligt bijzonder hoog; zo’n 53 procent. Maar zelfs de meest fervente Opel-rijder kan de verleiding zo nu en dan niet weerstaan. Na meer dan tien jaar stapt Ali B over naar Bentley.

Op Instagram pronkt hij nu met een nieuwe auto – en dat is zeker geen blauwe Opel Insignia OPC. Het management bevestigt aan TopGear dat de Bentley Bentayga inderdaad de auto van Ali B is. Hij koos voor een zwart exemplaar met zwarte velgen. De foto’s hierboven zijn ter referentie. Er kleeft nog geen kentekenplaat op de Bentayga, maar via de wetenschappelijke route kunnen we het een en ander ontfutselen.

De reflectoren op de voorbumper duiden erop dat de nieuwe auto van Ali B een Amerikaans model is. Daar hebben ze geen diesels. De V8-benzine is te nieuw, dus we kijken hoogstwaarschijnlijk naar een W12-model. De vanafprijs in Nederland voor een Bentley Bentayga W12 is 281.221 euro. Deze zal iets minder kosten, maar reken niet op schappelijke Opel-prijzen.

In de nieuwe clip van Ali Bouali ‘Bentayga‘ rijdt de rapper grappig genoeg in geen enkele auto. Hij zit op een stoel en drinkt enkel thee. Ben-thee-ga, was dus ook een passende titel. Als je benieuwd bent hoe ie aan het geld komt, dat legt hij uit in de clip.

Update: De foto van Ali B zelf komt van het internet. Die van Ali B is een Bentley Bentayg V8 Diesel, ook in het zwart.

Bentley Bentayga van Ali B

Ali B op Instagram

A post shared by Ali B (@alibspec) on

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)