Ben je een internationale spion? Oh, dat zou je natuurlijk nooit zeggen. Dom van ons. Heb je een snelle SUV nodig die onder de radar blijft en waarmee je volledig onopgemerkt kunt infiltreren? Mansory heeft misschien wel de auto die aan je veeleisende specificaties voldoet. Want niemand zou verwachten dat een spion stom genoeg is om deze auto te kiezen. Omgekeerde psychologie, snap je?

Dit is de grondig verbouwde Mansory Feroza. We zien helemaal geen problemen om deze te gebruiken als transportmiddel voor undercoveragenten. Hij is gebaseerd op de Bentley Bentayga Speed met W12-motor, maar de 6,0-liter is uitgerust met nieuwe turbo’s en krijgt een opnieuw afgestelde ECU voor een totaal van 900 pk en 1.250 Nm.

De topsnelheid is 323 km/u, wat onze spionagevrienden zou moeten helpen om weg te komen van geboefte in het onwaarschijnlijke scenario dat ze toch ontdekt worden. Dat kan niet de schuld van de auto zijn, dat is zeker. Mansory beschrijft de lak als ‘magisch turkoois’ en er is een volledig bijpassend interieur, mocht de overdaad aan kleur aan de buitenkant niet genoeg voor je zijn.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)