Sommige dingen in deze wereld zijn niet te verklaren. Niemand weet bijvoorbeeld waarom de dag weer nacht wordt, niemand weet waarom de zon nog schijnt, niemand weet waarom de kille wind nog waaien zou… En niemand weet waar spullen blijven die in de het gat tussen de stoel en de middenconsole vallen, zoals je telefoon.

Alleen als de goden van de Krocht des Doods je goed gezind zijn, weet je je telefoon tussen je stoelen vandaan te krijgen. Het kan helpen om een geit te offeren. Muntjes en ander klein grut houden ze voor altijd. Voorkomen is in dit geval beter dan genezen, waardoor we uitkomen bij AliExpress – de site die oplossingen biedt voor elk probleem. Ook problemen die niet bestaan.

Op AliExpress kun je een set krocht-beveiligers komen zodat je nooit meer je telefoon tussen je stoelen laat vallen. De werking is simpel: het zijn twee langwerpige kussens die met wol gevuld zijn. Diverse verkopers bieden de zogenoemde Gap Fillers aan. Ze kosten nooit meer dan een tientje en dat is financieel een stuk gunstiger dan een nieuwe telefoon.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie