In een tijdperk waarin elke auto een SUV moet zijn, laat je je kind toch niet meer in een Audi TT rijden? Wil je soms dat hij of zij gepest wordt? Neen, laat je nageslacht liever het schoolplein domineren met deze Mercedes G 6×6 voor kinderen. Net als alles ter wereld is ook dit vervoersmiddel voor de minimens te bestellen op AliExpress.

Over de kwaliteit van het brute kinderspeelgoed durven we niets te zeggen. Wel claimt de verkoper de elektrische auto officieel onder licentie van Mercedes te verkopen. De Mercedes G 6×6 voor kinderen is 151 centimeter lang, 86 centimeter breed en 72 centimeter hoog. Er kunnen twee kids in de Merc zitten, met gordels om.

Als we de Russische omschrijving goed interpreteren, zijn de vier achterste wielen aangedreven. Het kind achter het stuur kan zelf rijden, of iemand met de afstandsbediening kan de auto op afstand besturen. Hoe snel de auto gaat, kunnen we niet vinden in de cryptische advertentie, maar wel dat ie één tot twee uur kan rijden op een lading.

Op alle wielen zitten schokdempers voor het betere offroad-werk. De verlichting werkt en de spiegels klappen elektrisch in. Sluit een USB-stick aan om de nieuwste hits van K3 uit de speakers te pompen. En volgens de advertentie is de Mercedes G 6×6 voor kinderen met maar liefst 62 procent afgeprijsd, van 4.784 euro naar 1.818 euro – wat uiteraard een wassen neus is.

Reacties

  • Jan Versteeg heeft op 21 juni 2019 geschreven:

    Of je koopt hem bij Omidbikes voor 400 euro

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)