Ligt de eenzaamheid van hardwerkende boeren jou nauw aan het hart? Dan is hier je kans om een Yvon Jaspersje te doen en in de pick-up uit Boer zoekt Vrouw langs boerderijen te gaan om matches te maken. Je moet alleen zelf nog een labradoodle regelen. In Friesland kun je nu de pick-up uit Boer zoekt Vrouw huren, leuk voor een toertochtje of voor een bruiloft.

De bekende gele pick-up is een GMC 2500 uit 1972 en sinds 2018 staat hij in Nederland op kenteken. De 5,7-liter V8 produceert 155 pk, waarmee hij een gewicht van ruim 2.000 kilo moet voortbewegen. Een geweldenaar is het dus allerminst. Wettelijk gezien mag je met twee personen in de GMC zitten.

Hendrik van Oldtimer Huren Friesland kent de handelaar die de crew van Boer zoekt Vrouw van auto’s voorziet. Aan het begin van de opnames van een seizoen verkoopt deze handelaar de pick-up aan de show en als alles er weer op zit, wordt de auto weer terugverkocht. Dit gebeurt elk seizoen opnieuw. ‘Vanwege corona hebben ze geen opnames van de televisieserie deze zomer, daarom bood de handelaar de auto aan mij aan’, vertelt Hendrik.

Je kunt de pick-up uit Boer zoekt Vrouw een volledige dag huren voor 180 euro. Heb je aan een middagje genoeg, dan volstaat 109 euro. Voor een beetje extra verzorgt het verhuurbedrijf een borrelpakket.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie