Het gebeurt wel vaker: de politie krijgt een melding van een hond in de boom of een kat opgesloten in een auto. Of andersom. Maar wat er in Amerika was gebeurd, is wel heel bijzonder.

Toen de politie in Hudson, in de Amerikaanse staat New York, op een melding afging waarin werd gezegd dat een bejaarde dame een hele nacht in de vrieskou in haar auto opgesloten had gezeten, vreesden ze meteen het ergste. Waarom ze na ‘een hele nacht’ pas belden, kun je je ook afvragen. Eenmaal op de plaats van het onheil aangekomen, twijfelde de politie geen moment en sloegen ze de achterruit in om op heroïsche wijze de redding te bewerkstelligen. Helaas, het lichaam was al ijskoud en de huid voelde zeer plastic-achtig aan. Vreemd voor een bejaarde vrouw, maar niet voor een extreem levensechte pop, zoals wordt gebruikt bij reanimatie-oefeningen.

Een pop kan gelukkig stukken beter tegen de vrieskou dan een bejaarde vrouw. Hij wordt er in ieder geval niet meer dood van. Maar misschien is het toch verstandiger als de eigenaar van deze pop deze misschien opbergt in de achterbak of meeneemt naar binnen. Want nu kost het hem of haar een autoraam en een hoop ophef.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear