Wat zou de mooiste plaats ter wereld zijn om jouw gloednieuwe auto in ontvangst te nemen? Op het hoogste punt van de Stelvio-pas misschien? Of wat te denken van de haven van Monaco? Voor de nieuwe eigenaar van deze Porsche 911 GT3 Touring moet dat wel de Johan Cruijff ArenA zijn. Ieder zo zijn eigen smaak, zullen we maar zeggen.

De speciale levering is het werk van Porsche Centrum Amsterdam. De dealer vertelt aan TopGear Nederland dat de klant samen met een aantal vrienden de speciale 911 komt ophalen: ‘De groep verzamelt zich in de showroom en niemand heeft enig idee wat hen vandaag te wachten staat.’ De klant denkt dan nog dat zijn auto gewoon in de showroom zou staan, maar hij krijgt een leuke verrassing.

De Porsche-dealer laat drie Taycans voorrijden en de groep vertrekt richting de (dan nog) geheime locatie. ‘Op de brug naar het ArenA-dek beginnen de klant en zijn vrienden inmiddels wel iets te vermoeden.’ Na een rondleiding door de voetbaltempel loopt de groep via de spelerstunnel het veld op. Daar staat de Porsche 911 GT3 Touring in de Johan Cruijff ArenA te wachten.

Specificaties van de Porsche 911 GT3 Touring

De voetbalfan ging voor de GT3 zonder achtervleugel. Deze Touring heeft een 4,0-liter zescilinder die 510 pk en 470 Nm produceert. Dat vermogen gaat naar de achterwielen via een handbak met zes versnellingen. De 0-100-tijd is 3,9 seconden en de topsnelheid is 320 km/u. De prijzen van de 911 GT3 Touring beginnen bij 260.200 euro.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)