Het spijt ons, maar we gaan het toch doen: beginnen over kerst. Laat dit jaar de fleece-deken, malle kerstsokken en het Rituals-setje links liggen en pak eens lekker uit met deze soundbar van Porsche Design. Gaat de ontvanger vast leuk vinden, al ga je waarschijnlijk wel over het afgesproken budget heen. Wees er wel snel bij, want het merk maakt er maar 500 van deze Porsche Design 911 Soundbar 2.0.

Het is niet de eerste keer dat Porsche Design een soundbar maakt, maar dit keer pakken ze wat grootser uit. Voor de bouw van de nieuwe soundbar is een originele (maar ongebruikte) einddemper van de Porsche 911 GT3 gebruikt. De einddemper zou de lage tonen van de soundbar versterken en is niet alleen voor de sier. Het vermogen van de Porsche-soundbar is 300 Watt en de soundbar kost 8.990 euro.

Een losse 911-speaker voor bij de soundbar

Porsche 911 speaker

Wanneer je de soundbar aan de muur hangt, dan haal je hem er natuurlijk niet vanaf om mee te nemen naar de keuken. Daar heeft Porsche wat op bedacht: een losse 911-speaker. Deze ziet eruit als een uitlaatstukje van de 911 GT3 en past dus prima bij de soundbar. De speaker gaat 16 uur mee en is met een prijs van 429 euro net wat schappelijker.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)