Hoe meer auto’s er in de wereld verkocht worden, hoe groter de vraag naar exclusieve modellen en uitvoeringen en Porsche speelt daar heel handig op in. Het lijkt wel of iedere paar weken weer een limited edition wordt uitgebracht.
 
De Cayman S Sport met zijn 303 pk sterke 3,4-liter motor kondigden we al aan, maar tegelijk (september) verschijnt ook de Porsche Boxster S Porsche Design Edition 2 en gelukkig staat die volledige naam niet voluit op de achterkant. Wel draagt de auto voor het onderscheidt grijze strepen die van nummerplaat tot nummerplaat lopen.
 
Deze Boxster S profiteert eveneens van de meer vermogen leverende motor en sluit aan in het rijtje van de Cayman S Porsche Design Edition 1 en de Boxster RS 60 Spyder (uitverkocht). De Design Edition 2 wordt uitsluitend in wit gespoten, staat op 19 inch SportDesign sterwielen en heeft in het interieur witte accenten. Daarbij passend: de Porsche Design Edition 2 chronograaf!

En dan de prijzen: voor de Boxster S Porsche Design Edition 2 moet inclusief onder vaderlandse belastingen 91.000 euro betaald worden. De Cayman S Sport komt bij nader inzien toch naar Nederland voor 98.500 euro!

Reacties