Volgend jaar wordt een bijzonder goed jaar voor games. Gran Turismo 7 moet dan uitkomen, net als God of War Ragnarok. Klopt, dat is geen racegame, maar alsnog heel tof. Ook gooit uitgever Nacon de releasedatum van Test Drive Unlimited Solar Crown naar volgend jaar. De game moet op 22 september 2022 uitkomen. Daarnaast kondigen ze aan dat ze de stad Hongkong nauwkeurig gaan nabouwen zodat jij erdoorheen kunt scheuren.

Op de Steam-pagina staat de game nog onder de categorie ‘single player’, maar gelukkig geeft de beschrijving al aan dat je samen met vrienden kunt racen, cruisen of gewoon chillen. Merken als Ferrari, Lamborghini, Porsche, Koenigsegg, Apollo, Dodge en Bugatti zijn al bevestigd voor de game. Het zou helemaal mooi zijn als je met je PlayStation kunt racen tegen je maten die een Xbox hebben staan, maar over cross-platform functionaliteiten is nog niets gezegd.

Wat is de eerste indruk?

De nieuwste video laat nog geen gameplaybeelden zien. Een indruk van hoe de auto’s in Test Drive Unlimited Solar Crown rijden, kunnen we nog niet geven. Wel zien we een deeltje straatracen door de krappe straatjes van Hongkong, baggeren door de modder en stukken snelweg. Plus iets met een uitgaansleven of een festival. Gokje? Het spel zal het een en ander weghebben van de Forza Horizon-serie, waar je ook allerlei soorten terreinen en omgevingen hebt in een grote open wereld.

Voor welke platforms is Test Drive Unlimited Solar Crown?

De nieuwe racegame komt naar de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S en zelfs naar de Nintendo Switch. We zijn benieuwd hoe anders de game op de Switch zal zijn, aangezien de kleine console veel minder rekenkracht heeft dan de rest. Hopelijk kleden ze de andere versies uit voor de Nintendo, in plaats van andersom. Het klinkt als een flinke kluif voor de ontwikkelaars – hopelijk kunnen ze een toffe game neerzetten. De verwachtingen, in ieder geval die van trouwe fans, zijn zeer hooggespannen.

Nieuwe trailer TDU Solar Crown

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)